Wat wij voor u kunnen doen:

Ontwerp en Consultancy op het gebied van werkconcepten, woon- en winkelconcept. ZEEGROEN staat voor onafhankelijk, flexibel, creatief en denkt ‘out of het box’. Voor ieder budget zijn wij in staat een vernieuwend, aansprekend resultaat neer te zetten en met  praktische oplossingen te komen. Wij gaan  slim om met hergebruik, zoeken naar multifunctioneel gebruik en zijn verrassend met materiaalkeuzes, meubilair en maatwerk elementen. Zeegroen werkt nauw samen met de eindgebruiker en maakt uw project uniek.

Restylen?

Is uw kantoor of praktijk toe aan een opfrisbeurt? In zijn geheel of alleen uw klantontvangst, vergaderzaal of kantine? Hoe pak ik dit aan en wat zijn de mogelijkheden? Wij komen met frisse ideeën en praktische oplossingen.

Wij nemen de uitdaging graag aan, om te onderzoeken met welke middelen je de meest optimale verbeteringsslag kunt doorvoeren.

Verhuizen?

Verhuizen naar een andere locatie, of interne verhuizing van plan? Hoe match ik mijn werkproces met de beschikbare ruimte? En hoe vertaal ik mijn imago naar mijn huisvesting? Wij maken dit zichtbaar door onder andere haalbaarheidsonderzoeken, een werkomgevingsconcept en visualisaties.

Maak vrijblijvend een afspraak om te kijken waar uw behoeften liggen en waarmee we u in dit proces kunnen ondersteunen.

(Ver) bouwen?

Gaat u nieuw bouwen of verbouwen? U bent op zoek naar een architect voor het gebouw en/of het interieur? Wij hebben ervaring op het gebied van zowel bouwen als inrichten. Van haalbaarheidsstudie en architectonisch ontwerp tot en met bouwvergunning en realisatie.

Op zoek naar een architect of benieuwd naar de specifieke mogelijkheden voor u? Een afspraak is zo gemaakt.

“samen met de eindgebruiker”

  • Inventief
  • creatief
  • praktische oplossingen,
  • voor ieder budget
  • kennis van de markt
  • onafhankelijk

Petra Gielissen

Architect

Is als architect afgestudeerd aan de Academie van Bouwkunst, Rotterdam in 2006. Na haar studie bouwkundig ingenieur aan de HTS in Den Haag. Zij heeft veel werkervaring opgedaan bij diverse architectenbureau’s en een facilitair adviesbureau op het gebied van huisvesting, hospitality en inrichting van de werkomgeving. Met deze brede achtergrond richt zij zich met ZEEGROEN op bouw- en interieurprojecten voor bedrijven en professionals.

Het team

Voor grote projecten werk ik samen met architecten en adviseurs. Per opdracht wordt gekeken hoe wij uw vraag het beste kunnen beantwoorden met de juiste kennis en kwaliteit.